Rochii de Mireasa Colectia BLOSSOM -Athena Philip

Rochii de Mireasa Colectia BLOSSOM -Athena Philip

Contine 14 produse.

                           “Life is nothing but an opportunity for love to blossom

Cand o femeie este fericita se deschide precum o floare, emana acel sentiment de impinire prin toata fiinta ei... si straluceste! Un aer boem, diafan, dar totodata senzual invaluie colectia bridal 2018 Athena Philip, realizata exclusiv in atelierul din Calea D...

                           “Life is nothing but an opportunity for love to blossom

Cand o femeie este fericita se deschide precum o floare, emana acel sentiment de impinire prin toata fiinta ei... si straluceste! Un aer boem, diafan, dar totodata senzual invaluie colectia bridal 2018 Athena Philip, realizata exclusiv in atelierul din Calea Dorobanti nr. 56.

O rochie de mireasa spune o poveste, declanseaza o emotie si pune intr-o lumina aparte viitoare mireasa. Colectia de rochii de mireasa Blossom se adreseaza unei femei cu un spirit liber, ce isi doreste sa emane naturalete, fericire si romantism, in cea mai importanta zi din viata ei!

Materiale fine, detalii sofisticate, tehnici inovative de croire contureaza o colectie delicata si feminina, cu o estetica aparent nestudiata. Matase naturala, pene diafane, broderie aplicata manual, tul diafan se impletesc armonios in colectia Blossom, ce pune accent pe un stil subtil si atemporal.

Croielile, fie urmeaza linia corpului, fie invaluie in valuri de material silueta feminina, ce se exprima elegant si natural. Corsete senzuale paccentueaza decolteul, bretele cad armonios pe linia umerilor, sliturile releva linia piciorului, iar spatele gol adauga o nota suplimentara de seductie.

Less
Mai multe
Accept

Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe.