Amalia Enache a ales violet regal la Gala Hopes and Homes for Children!

 

Un eveniment de gala a atras atentia tuturor redactorilor de moda ai revistelor glossy: Gala Hopes and Homes for Children ce a avut loc la Ateneu, prezentata de Amalia Enache (ProTV). Pentru aceasta gala cu scop caritabil, frumoasa prezentatoare a optat pentru o rochie lunga, ampla, intr-o nuanta intensa de  fucsia-violet, creatie a atelierului Athena Philip care i-a pus in valoare feminitatea si firea pozitiva.

Cu parul blond, cu bucle mari, in cascadă, si intr-o rochie fara umeri – o creatie Athena Philip, Amalia Enache a întors toate capetele ieri seara, la Ateneul Roman, unde a avut loc cea de-a cincea ediţte a Hope Concert, evenimentul umanitar anual al Fundaţiei Hope & Homes for Children”, au scris redactorii de lifestyle ai revistei OK! Romania.

A fost prima iesire in public dupa nastere a prezentatoarei stirilor ProTV, iar aparitia ei, alaturi de Dragos Bucurenci a beneficiat de atentia bine-meritata!

Ca e zi, ca e seară, că e vara, ca e iarna, cel mai adesea ma veti vedea in rochie. Imbrac foarte rar pantaloni si aproape niciodată jeans. Am o inclinatie spre materiale vaporoase, cu un aer de pretiozitate, spre detalii lucra­te manual, de la broderii, la pietre sau paiete cusute pe material. Ma imbrac in culori uni si prefer alb, negru, rosu si gri”, spune Amalia despre stilul ei, pe care il descrie ca fiind eminamente feminin!