“Simplitate culoare si rigoare” sunt cele trei cuvinte prin care Melania Medeleanu isi defineste stilul. Fosta jurnalista, actualmente fondatoarea MagicCamp, proiect umanitar dedicate copiilor bolnavi de cancer, Melania a constientizat importanta notorietatii pentru viata profesionala. Din acest motiv, cu fiecare aparitie a ei incearca sa imbine nevoia de imagine cu pastrarea naturaletii si a bunului-simt.

Gazda a Galelor Anuale din Inima pentru Viitor, organizate de Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria, in cadrul Stejarii Country Club, jurnalista a ales doi ani la rand, in 2016 si 2017 tinute de seara Athena Philip.

In 2016, Melania a stralucit intr-o rochie ampla, cu decolteu in V si slit pe un picior, din tafta violet regal, cu aplicatii stralucitoare in zona taliei, create special pentru ea in atelierul Athena Philip din Calea Dorobanti nr. 56.

“Stilul este conditionat in primul rand de personalitatea fiecaruia. Se pune in valoare prin individualizari, nu prin asimilarea ultimului trend. Se adapteaza. E vorba doar de imaginatie, de simt estetic si de cunoastere de sine”, spune Melania Medeleanu.

In 2017, frumoasa roscata a optat pentru aceasi gala pentru o rochie diafana , din voal din matase, intr-o nuanta electrica de turcoaz, creatie Athena Philip, ceea ce a atras atentia si admiratia tuturor celor prezenti la aceasta gala!

Cu ocazia acestor doua gale, au fost licitate si doua tinute Athena Philip, iar fondurile stranse in urma acestor licitatii au fost donate in scopuri umanitar de Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria! In 2017, rochia scoasa la licitatie a fost purtata de Camelia Baltoi (DigiSport) ambassador al brand-ului Athena Philip si imaginea colectiilor de tinute de seara, respective rochii de mireasa, Velvet Touch si Royal Essence!