Simona Taranu crede ca stilul este o expresie a sinelui autentic!

 

  Feminin, fresh, relaxant, elegant”, așa descrie în trei cuvinte Simona Țăranu, prezentatoare a știrilor sportive Digi24, stilul personal. „Acesta este o expresie a sinelui nostru autentic! Mă îmbrac în funcție de stare, de vremea de afară, de anotimp, însă hainele mele trebuie să exprime cu adevărat ceea ce sunt. Încerc să țin pasul cu moda, dar nu îmi schimb constant întreaga garderobă, ci achiziționez câte un element modern pentru a da o notă de prospețime outfiturilor mele”.

   

O prezență discretă și delicată la evenimentele publice din București, Simona crede că frumusețea unei ținute este dată și de calitate, de acea caută acea potrivire unică dintre material și croială atunci când își alege anumite piese vestimentare. Adoră mătasea, voalul și dantela, iar în sezonul rece poartă cu plăcere catifea! „Indiferent cât de expresive sunt, modul în care sunt realizate hainele face de foarte multe ori diferența. Materialele uzate, țesăturile colorate excesiv, hainele prost cusute, te pot face să arăți neglijent. Nu cred că am o garderobă foarte diversificată, nu port haine extravagante, dar cu toate astea încerc să transmit ceva prin ținutele alese: prin atitudine, prin expresivitate, prin zâmbet. Pentru mine este important să port o haină sau un accesoriu care vorbeste despre mine și care atrage priviri. Cred că feminitatea este cel mai de pret atu al oricărei femei!”, adaugă Simona Țăranu care a purtat la Gala TVMania 2016 o rochie semnată Athena Philip, cu o croială modernă și îndrăzneață, ce îmbină armonios dantela și taftaua.

   

Este o rochie Little Black Dress, ce poate completa cu succes garderoba oricărei femei, iar această calitate a remarcat-o și prezentatoarea TV care de cele mai multe ori alege negrul în aparițiile publice, datorită eleganței atemporale a acestei non-culori! Dacă ar fi o rochie, aceasta ar fi croită din matase si dantela, cu un umăr și un picior dezgolit și, de ce nu, neagră!

--