Athena Philip a realizat tinutele Ilincai pentru Eurovision 2017! 

  Momente elegante  la Kiev, pe red carpet, unde Ilinca Bacila a aparut in fata jurnalistilor, organizatorilor si a celorlalti concurenti, intr-o tinuta foarte eleganta: o rochie roz prafuit din voal din matase naturala cu broderie bogat ornamentata, aplicata in zona bustului. O creatie Athena Philip, aceasta rochie face parte din colectia de primavara-vara 2017.

Fanii au stat deja cu sufletul la gura la repetitiile solistei, pe scena celebrului concurs. Ilinca a dezvaluit cu o saptamana inaintea concursului, tinuta de scena: o rochie mini, rosie cu un decolteu discret si aplicatii stralucitoare pe cordon, realizata in atelierul Athena Philip. 

Ilinca Bacila provine dintr-o familie de muzicieni din Cluj, a participat la „Romanii au talent” si „Vocea Romaniei”! “Cred că îmbinarea de stiluri atât de diverse (rock, rap, pop şi yodelling) face piesa atât de specială. Piesa noastră aduce ceva nou concursului şi se potriveşte de minune cu logo-ul de anul acesta: «Celebrate Diversity», iar eu şi Alex vom da tot ce putem ca momentul nostru să fie demn de a ne reprezenta ţara”, spune Ilinca despre melodia Yodel It.