Vedetele au ales  rochii de mireasa Athena Philip!

  

  Celebritatile stralucesc in paginile revistelor glossy sau un publicatii de stiri, in rochii de mireasa Athena PhilipAlice Peneaca, fotomodel international ne zambeste din pictorialul revistei Beau Monde Mirese, intr-o rochie cu o croiala retro din colectia "Royal Essence" by Athena Philip.

   Camelia Baltoi (Digi24), imaginea campaniei bridal SS 2017 i-a impresionat prin frumusetea ei pe ziaristii sportivi ai Gazetei Sporturilor care au titrat "Fotomodel pentru o zi!".

   Valentina Pelinel a pozat pentru coperta Ghidul Miresei, intr-o creatie Athena Philip, chiar inainte sa nasca, iara Tara Holtea (solista) a declarat ca este "casatorita cu muzica" in Beau Monde Mirese. 

   Vedetele (Florentina Opris-KanalD, Rona Hartner- Uite cine Danseaza) au preferat rochiile albe de mireasa, chiar si pe covorul rosu, la gale, evenimente mondene sau aparitii TV, in timp ce Andreea Balan a stralucit in toate ziarele si revistele din Romania, intr-o rochie extravaganta de mireasa Athena Philip, pe plaja din Malibu, unde s-a casatorit cu alesul inimii ei.