Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

DURATA LIVRARE SI PRET

LIVRAREA PRODUSELOR DIN MAGAZINUL ONLINE athenaphilip.RO

Comenzile recepționate până la ora 11:00 AM, sunt expediate (predate curierului, pentru livrare) în aceeași zi. Comenzile venite după ora 11:00 AM, vor pleca de la noi în următoarea zi lucrătoare. În ambele situații, termenul de livrare este de 24 de ore (o zi lucrătoare). 

Costurile de transport includ: manevrare și împachetare, transportul propriu-zis până la adresa dvs, TVA, rambursul sumelor aferente atunci când comanda este cu plată la livrare. Ele se vor aplica o sigură dată pentru colet/expediție.

METODE DE TRANSPORT

  • Fan Courier - livrare în maxim 48 ore oriunde în țară.
  • Livrare personală.

 

COSTURI DE TRANSPORT

  • București - 15 lei;
  • Restul țării - 15 lei;
  • Livrare în 24 ore de la expediere doar în zilele lucrătoare;
  • Livrare sâmbăta doar la cerere. Livrarea în cursul zilei de sâmbătă poate fi făcută doar în anumite localități, în funcție de curier.

 

TRANSPORT GRATUIT

  • Se acordă pentru comenziile a căror sumă depășește 500 lei;
  • Livrare în 24 ore de la expediere doar în zilele lucrătoare;
  • Livrare sâmbăta doar la cerere. Livrarea sâmbăta poate fi făcută doar în anumite localităti în funcție de curier.

 

 

 

METODE DE PLATA

CUM PLĂTESC

1. Numerar

2. Transfer bancar

1. NUMERAR

În cazul achiziționării produselor direct de pe site-ul nostru athenaphilip.ro, plata în numerar se va face în momentul primirii produselor comandate. Livrarea produselor se face prin curier rapid. În momentul recepționării produselor, se va face plata. Încasarea banilor se va face de agentul care vă livrează produsele.

Atentie! În cazul în care ați comandat de la noi produse realizate la comandă (rochie,jacheta,bluza .etc ), veți fi contactat de unul dintre consultanții noștri pentru a vă programa pentru prima probă. La prima vizită, veți fi nevoit să achitați un avans de aproximativ 50% din valoarea comenzii respective. Dupa ce produsul sau produsele au fost finalizate și ați ajuns la proba finală, rămâne să achitați diferența de preț pentru comanda respectivă. Încasarea banilor se va face de către unul dintre consultanții ATHENA PHILIP.

2. TRANSFER BANCAR

În acest caz este nevoie ca la finalul comenzii să ne precizați acest lucru, iar după confirmarea telefonică a comenzii (confirmare stoc sau culoarea aleasa sau masura), veți primi datele noastre bancare și veți putea face transferul bancar.

 

 

POLITICA DE RETURNARE

 

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului... așa cum prevede legislația românească.

 

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar (clienților) persoanelor fizice.

În acest caz instintarea se va face din formularul special creat în contul dvs. sau în scris la adresa de e-mail contact@athenaphilip.ro alegându-se ca subiect "Returnare produs".

 

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, legea ne da dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauză se aplică conf. OUG nr. 34/2014, în cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță, aplicându-se definițiile cuprinse în OUG nr. 34/2014.

 

În cazul defectelor (defecte de fabricație ascunse, deteriorări la transport, componente lipsă) costul total al transportului va fi suportat de către noi (athenaphilip.ro). Și în acest caz instintarea se va face din formularul special creat în contul dvs. sau în scris la adresa de e-mail contact@athenaphilip.ro alegându-se ca subiect "Returnare produs".

 

CONCILIERE AMIABILĂ

Pentru cazurile în care nu ați găsit răspuns favorabil sau doriți să rezolvați orice problemă legală apărută în relația cu athenaphilip.ro vă rugăm să folosiți adresa de email contact@athenaphilip.ro sau pagina de contact (www.athenaphilip.ro) alegându-se "Conciliere amiabilă" ca subiect. În acest caz termenul de răspuns va fi de maxim 3 zile lucrătoare.

 

 


Accept

Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe.