ATELIER ATHENA PHILIP

Atelierul de creatie ATHENA PHILIP, situat in Calea Dorobantilor nr. 56 a fost infiintat din necesitatea de a oferi clientelor pasionate de moda, din Romania si de peste hotare, cel mai ridicat standard de creatie vestimentara, cu o atentie dedicata finisajelor si detaliilor. Alegem tesaturi si accesorii de cea mai buna  calitate, achizitionate de la furnizori cu sute de ani de experienta, completam cu un design original si desavarsim piesele vestimentare cu ajutorul unei echipe de croitori talentati si profesionisti. Realizate exclusiv in Romania, rochiile de mireasa si de seara Athena Philip atrag atentia prin feminitate, eleganta, delicatete si autenticitate. Athena Philip a atras atentia celebritatilor din Romania, dar si a revistelor glossy, fiind unul dintre brand-urile preferate de personalitati din lumea muzicii si televiziunii pentru aparitiile publice, pe red-carpet si gale.


                                         

O croiala bine realizata poate arata impecabil doar prin folosirea unor materiale de calitate superioara, care sa se aseze frumos pe corp”. Printre materialele utilizate se afla voalul de matase, tafta de matase ,voalul de matase creponata, chiffon, triplu voal,tull de matase  ,dantela Chantilly cu margele aplicate pe tul si crep, organza de matase pictata manual, dantela pictata,etcAccept

Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe.